annaengstrom

små bitar av mitt liv..

Sandviken

Kategori: Allmänt

 
i skrivandets stund sitter jag hemma i soffan och väntar på bättre tider, nää men jag sitter och vilar och gruvar mig för att börja packa.. Ett evigt packande det här, Note to self: inte vara med en kille som bor i en annan kommun. ;p Haha nä men senaste tiden har man väl lite av bott i en väska, veckorna spenderas i Älvsbyn och helgerna i Arvidsjaur hos Johan. Känns ju som inte så bra att dra hit honom och Ecco, bor ju trots allt bara i en liten etta på 40kvm. Kan ju bli lite trångt...
 
Men denna helg dock ska spenderas i Sandviken i Johans föräldrars husvagn så nu ska det packas inför fjällvistelse. Kommer bli underbart!
 
Och jag vet en som verkligen kommer att trivas bra, Ecco! :))

Söka jobb..

Kategori: Allmänt

 
Jahapp, då har man skrivit ut och gjort klart allt för att åka iväg på morgondagens jobbintervju.
I vanlig ordning har man suttit och förberett sig i sinne för att kunna svara på frågorna så bra som möjligt men samtidigt vet man ju att när man väl sitter där i stolen och får frågorna ställda till sig kan man inte svaret på en enda en. Knappt att man ens vet vad man ska säga då första standardfrågan kommer: "Vem är du, kan du berätta lite om dig själv".
 
Men vi får väl se, har ju ett tag på mig i bilen att förbereda mig inför intervjun så vi får väl hoppas att det går någorlunda bra. :))

Vackert

Kategori: Allmänt

 
.
Fjällen är verkligen otroligt vackert, jag är ju en sån som inte är uppväxt att få vara i "riktiga" fjällen. Utan våran fjällen har ju varit där vi har stugan, i Norravan och det är ju egentligen inte ens nära på hur det är då man  är i fjällen.
 
Nu sen jag träffade Johan har det bröjat bli mer och mer resor till fjällen då hans föräldrar har sin husvagn stående i Sandviken. Underbart fint, under hela tiden vi var där nu tog jag inga bilder på hur fint det är utan det kom jag ju på nu, i bilen då vi är i farten på g hemmåt. INTE bra Anna! ;p
 
 

Katter och hundar

Kategori: Allmänt

 
Katter och hundar funkar visst väldigt bra ihop! ;))

Sovande kille

Kategori: Allmänt

Nu har vi mellanlandat i Arvidsjaur mellan fjällen och stugan i Norravan.

Satte mig på golvet och skulle bråkas lite med Ecco. Istället somnade han i mitt knä. Lillen!! :))

 
Stunder som denna får mig att smälta!!


Tandläkaren

Kategori: Allmänt

Dagens dejt tillbringades på detta underbara ställe med två damer som grävde runt i min mun som aldrig förr!! 


Vill lova att min mun är bedövad.
Gick på Coop och köpte yoghurt för att ha nå att äta, slutade med att jag gick ut därifrån med Danonino de där små barnburkarna med yoghurt..

Har just ätit en och bitit mig i läppen 4 ggr, till saken hör att de knappt är typ 1dl i den burken. Tror jag håller mig från att äta till bedövningen har lättat lite. :p

Högskoleprovet

Kategori: Allmänt

Dagens underhållning!! 

 
Känns att de var ett tag sedan man gick ut gymnasiet, de kan jag lova!! 

Kvällspromenad i Arvidsjaur.

Kategori: Allmänt

Klev upp tidigt idag och drog till Arvidsjaur då bilen skulle in på service där. Efter att ha legat och sovit en stund i lägenheten tog jag en promenad till Js mormor och Ivan och hämtade Ecco.


Nu har jag just kommit in efter en härlig kvällspromenad med denna lilla kille, och nu sitter vi i soffan och väntar på att husse ska komma hem från jobb. :))