annaengstrom

små bitar av mitt liv..

Helgen

Kategori:

Varför ska tiden behöva gå så otroligt fort? Jag förstår inte var helgen tog vägen.. Men men, även fast den varit snabb har den varit händelserik och rolig. :) Träffade massa folk jag inte träffat på ett tag så de var riktigt kul!

Har varit ute och gått i det fina vädret varje dag och i lördags som sagt tidigare så jobbade jag på Forum. :D Alltid kul att stå i baren och sen igår var jag i städartagen. Städade hela lägenheten, bytte sängkläder som jag på något jävla sätt lyckades få världens största dammråtta på. INTE mysigt! Och var den kom ifrån var ju ett stort mysterium de med då jag städat varje mm av denna lägenheten men jag brukar ju lyckas med det mesta så ingen är nog förvånad. :p

Och idag har jag även varit lite uppfinningsrik, Frans har kommenterat att de är flera som inte vågat gå in för de stått ett annat namn på postlådan utanför dörren, så nu har jag gjort en liten lapp och satt upp. :)


Såhär ser set ut nu, rätt nöjd faktiskt! :) Bara vänta och se vad hajn tycker om det!
Så jävla skönt att sommaren är på g, har längtat tillbaka till vintern men insett nu att jag vill ha sommar och sol. Så nu längtar jag till solen, stranden, grillningarna, vara i stugan och fiska och på tal om stugan ska vi ju ta börja ta bort lite träd på tomten och försöka göra någonting åt vägen. Jag längtar!! :)
Och för dig som undrar är vi min familj, alltså mamma, pappa, syrran och jag. :D

Nu ska jag torka håret, läsa lite och förbereda mig lite för imorgon, är en viktig dag då! ;p

Nya tag

Kategori:

Yepp, nu är det dags för nya tag med bloggen! :)
Jobbade på pubkvällen på forum igår. Helt okej med folk faktiskt, vi hade som hunnit räkna ut att det skulle vara lite mindre än vanligt, men ändå rätt skönt faktiskt. man behöver inte vara lika sjukt stressad i baren. :p
Dock måste jag nog erkänna att jag igår vart sjukt sugen på att gå ut på krogen jag med. ;)

Jag har länge tänkt starta upp bloggen men jag har som glömt bort det och tänkt att jag gör det sen och anledningen att jag tar nya tag med bloggen nu är för att jag igår hade en tjej i baren som frågade efter det! :)

Så nu kör vi igen! :)