annaengstrom

små bitar av mitt liv..

Gomiddag idag

Kategori: Allmänt

Idag blev de gomiddag.. Kanske inte bästa dietmaten men ack så jävla gott. :p
 
Dagen middag: Grekisk pyttipanna.
 
Och dagens kvällsgotta blir kvarg och vindruvor, MUMS!! :)

MRRhoodie

Kategori: Allmänt

En av mina underbara MRRhoodies.
Har två stycken. :) 
 
 
Måste även passa på att tipsa om de underbara träningstightsen jag har på mig på bilden.
Är verkligen kär i BetterBodies träningskläder. snygga, sköna och slitstarka. SÅ värt varenda krona de kostar.
Hett tips för dig som ska köpa nya träningskläder! :)

Working girl!

Kategori: Allmänt

Bjuder på en bild från jobbet idag!
 


Obligatorisk spännarbild

Kategori: Allmänt

Happ, bara att lägga upp. Men liten obligatorisk spännarbild ;)
Ser ju ändå ut som att de finns någon liten muskel på min kropp trots allt. :p
 


Dagens tre självklara saker just nu..

Kategori: Allmänt

Tre självklara saker i mitt liv just nu.
Jobb på Polarbröd, mat, och träning.
 
 
 


-13 cm, sjukt nöjd

Kategori: Allmänt

Ojoj, ikväll då jag kom hem från gymmet tog jag fram måttbandet. Och BAM -13 cm i midjan visade det!!
Gode underbar känsla, nog visste jag att de försvunnit en del från mig men nu då man ser de såhär, trodde inte dr var så mycket! 
 
Men grymt nöjd är jag!! :D
 
Detta firar vi med att dra ut till Pålaträsk till Jessika och mysa och sitta och surra strunt! ;p

Luleå igår

Kategori: Allmänt

Igår blev de ju en liten resa till luleå, skulle ju in till stan för att fara och se nyaste Hungerspelen filmen på smygpremiären, passade ju superbra då jag hade syrrans hund, fick han komma hem till henne också.
 
Under dagen hade jag ett möte på arbetsförmedlingen vilket jag verkligen hade hoppats skulle gå fort då jag lämnade lillen hemma, men som alla älvsbybor vet går det inte speciellt snabbt där. Kolla in lillkillen då jag skulle åka, han såg som gode liten och ynklig ut då. var nästan så jag inte ville åka iväg..
 
Efter mötet åkte jag hem och hämtade lillkillen för då bar det av till Luleå för bio, gode mysig då han kommer och lägger huvudet uti växelspaken så man ska klia honom då man kör. och det gjorde jag ju också.. Det jag inte riktigt hade ränkat med var att lillen skulle somna där, hade lite problem då jag började närma mig stan och skulle börja växla ner, men allt går ju, lilleplutten vaknade till liv då jag började växla och hålla på..
Snacka om att han blev glad då vi kom hem till syrran, trodde aldrig han skulle sluta springa runt henne.
 
Efter en snabbis på stan och lite middag bänkade vi oss på SF för Hungelspelen visning, först körde dom den första filmen så man skulle komma in i händelserna och sen 23:59 startade dom den nya Hungergames: Catching fire. och eftersom det var kameraförbud blev det såhär.
 
Filmen var grym. se den!!
 

Nattliga oljud!

Kategori: Allmänt

Vaknade inatt av en konstig duns inne på mitt rum, som att något hårt slog i golvet, tänder sänglampan och möts av detta.
 
Då har lillen duktig ner in under min säng för att sova där. Så himla söt, lillkillen sover ju i en utdragen sänglåda hemma hos syrran och Jonny så de måste ju ha kännts som hemma att ligga och sova sådär. :)
 
 

Ovanlig väckarklocka idag

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag inte utan ett störande alarm utan av små hundtassar som kom ingående i mitt rum, lite skick på handen och lite gnäll som att 'nu Anna är de dags för dig att kliva upp och gå ut och morgonpromenera med mig' 
 
Och vem kan motstå denna lilla söta varelse? 
 
Ja, inte då jag iaf!
Nepp upp ur sängen, på med kläderna och ut på promenad med lillen. Gick till OK och köpte bajspåsar då det inte var så många i väskan jag fick av syrran och så fick ju jag mig en ordentlig morgonpromenad också, kan ju inte bli bättre än så!
 
Då kanske du undrar varför syrran lämnade Loke med mig?
Jo, då dom skulle fara så höll jag på och lekte med lillkillen och sa 'visst Loke ska du stanna i Älvsbyn med mig som är ledig, kan vi gå ut på morgonen och leka hela dagen och bara mysa' jag som denna vecka inte hade nå jobb inplanerat. Och syrran svarar Ja, varför inte? Så dom lämnade lillkillen med mig.
Så idag har vi varit ut och gått långt, eller ja för honom var det långt iaf. Sen då vi kom hem däckade han nedanför soffan där jag satt och åt frukost och vaknade inte förns nu ser jag.
 
Dags att gå ut runt kvarteret, (finare för ut och kissa med hunden) :p

Lilla "Loketoken"

Kategori: Allmänt

Syrran, Jonny och Loke har varit här idag, den lilla plutten är så otroligt söt. Vet typ inte var man ska ta vägen då man kommer mot en typ superglad och viftar så mycket på svansen att de ser ut som att hela lillplutten ska tippa omkull.. 
 
 
 
Gode skön lilleplutt som vilar mitt i leken. 

Händer grejer

Kategori: Allmänt

Känns som att jag trillat lite över en kant då det börjat hända en hel del på min kropp nu, gode nöjd faktiskt! 
Bjuder på två bilder..

Det börjat släppa lite mjukt från mig och jag börjar både se och känna att det händer grejer, underbart!!
 
Känns som att man "trillar över kanten" då de först knappt syns något på kroppen till det helt plötsligt börjar synas en hel del. :) Grymt skönt, känns som att allt hårt slit börjar göra sig synligt. :p
 
 

Min nya kärlek

Kategori: Allmänt

Har hittat en ny kärlek!!
Nu menar jag ju inte kärleken och lyckan som jag hittat i träningen utan min andra nya kärlek, min fantastiska spikmatta!
Ligger 40-50 minuter på den varje kväll innan jag ska sova, helt fantastiskt skönt. Man somnar som ett barn då man legat på den..
 
Men kan erkänna att det verkligen inte är skönt då man lägger sig på den eller då man ska kliva upp från den men under själva tiden man ligger på den är det helt underbart, kräver att man ligger ett tag och slappnar av innan man känner hur skönt de är. :)
 
Här för någon kväll sen så somnade jag på den och vaknade inte förns några timmar senare då jag skulle vända mig, kan lugnt säga att jag vaknade till liv! :p haha

Är man sjuk behöver man medicin

Kategori: Allmänt

Jahapp, man får skylla sig själv då man festar, lyckats dra på mig en fet förkylning som tydligen inte har tänkt släppa taget om mig på än ett tag. Så jag passade på att ta en tripp till Luleå och köpa mig lite medicin, i detta fall blev de inte någon vanligt utan min egna påhittade lilla engångshuskur mot hemska förkylningar.



Visst ska äpplen vara bra mot förkylningar va? ;) haha
 

Dags att spöka ut sig

Kategori: Allmänt

Då var de dags igen, alla helgona och alla vet vad som händer då med..
Japp, dags att klä ut sig dricka gott och ut på krogen, Japp du läste rätt jag ska ut på krogen. Var ju ett tag sen sist jag var ut på krogen men plötsligt händer det!
 
Jessika kom till mig och vi fixade oss innan vi drog till Christoffer för middag och förfest. :) Efter lite spel och drickande kom mamma och plockade upp oss innan det bar av mot Storforsen och feest!!
 
Sen var ju världen bästa Sarah på byn i helgen också så de va grymt kul att få hänga med henne också!
 
Kvällen var klart lyckad och idag mår jag som en prinsessa, vem trodde de?
Vi avslutar väl inlägget med några bilder från igår. :)




Snart helg

Kategori: Allmänt

Helgen närmar sig med stormsteg, jag har "bästtröjan" på mig idag och var imorse på gymmet för att ha lite bättre samvete över att de blir fest i helgen :)
 
Och vad är då "bästtröjan"?
Jo de är såklart min MRR #lifestylebymrrhoodie som jag typ bor i nu, underbara sköna och snygga tröjan..