annaengstrom

små bitar av mitt liv..

Förebilder

Kategori: Allmänt

Måste erkänna att det faktiskt tar emot ganska mycket att lägga upp dessa bilder, men och andra sidan så ska dessa bilder bara vara ett minne efter min resa med instagramtävligen #lifestylebymrr.
Så för de som vill följa min resa, är de bara att hänga med, men för de som tröttnar på att jag mestadels kommer lägga upp inlägg om mat och träning så är de lika bra att sluta läsa nu för från och med nu till i jul kommer mitt liv bestå av 200% om inte mer! av endast sånt. :)
Är så sjukt peppad, kommer bli underbart!!
Im going to work my ass off!! BOKSTAVLIGEN!! :):)

Frukost

Kategori: Allmänt

Tänkte att jag skulle tjuvstarta med maten redan idag. :p
Just tryckt i mig denna frukost, första dagen på rätt länge som jag äter frukost och att börja med att trycka två mackor, två ägg och en shake..
Kan ju lova att de känns som att jag kommer vara mätt till inatt. men de ska nog gå bra! :)
Många små portioner är bra för förbränningen så de är bara att trycka i sig allt. :):)

Sliten blir yrvaken!

Kategori: Allmänt

Vaknade för ett tag sjukt sliten efter kvällens/nattens arbetande på pubkvällen på Forum.
Men då jag tog telefonen och kollade mailen och upptäckte att jag fått tränings och kostupplägget blev jag snabbt yrvaken och började läsa igenom allt.
 
Träningsschemat ser ut att bli toppen, ska bli kul att få prova träna igenom det till veckan, tror däremot att jag kommer vara en aning långsam såhär första svängarna då jag inte riktigt känner igen alla övningarna. 
Men de kommer bli toppen!
Då jag läste kostupplägget däremot trodde jag att jag skulle smälla av, då jag säg kcal intaget på en dag kändes det helt okej men då jag började läsa igenom allt jag ska proppa i mig konstaterade jag att jag kommer fasen vara mätt ända till påsk! ;D haha
Nä men, jag är inte van att äta så mycket så ofta, men det ska bli sjukt kul att prova. Längtar bara till på tisdag då allting drar igång!! Kommer bli toppen! :)
 
 

Agera flyttfirma!

Kategori: Allmänt

Ikväll har vi varit och agerat flyttfirma åt Frans lillebror som fått sin lägenhet.
Eller ja flyttfirna vet jag väl inte om man verkligen kan kalla det då vi bara packade ut grejer och bar upp.
Men det var nog då jag redan som det var hade sjuk träningsvärk i mina ben, och att bära grejer upp till fjärde våningen i en trång trapp gjorde inte att värken blev så mycket mindre. :p
Men det ser ut som att de kommer bli bra. :)
Nu ska jag fortsätta se på idol.

Snö, snö och åter snö!

Kategori: Allmänt

Idag är det många som lagt upp på facebook och instagram att det snöar. :) Vilket verkligen får mig att börja längta till den rikriga snön.. Då den inte bara kommer och stannat i 10 sekunder utan den som lägger sig och intw försvinner förns vintern, tinar bort på riktigt..Hade gärna velat ha en sån dag idag, om än det bara är en!! :) Bara vi får ta fram skotern och åka ut en sväng!
Arkivbild från påsken 2013. 

Bestämt mig!

Kategori: Allmänt

 
Nu har fröken Engström bestämt sig och anmält sig och även investerat i sitt liv!
 
Jag ska vara med och köra LifestylebyMRR, är taggad till 1000! :)
Ska bli helt underbart att komma igång, igen. Visst jag kan träna, jag vet vilken mat som är nyttig och vilken mat som är mindre nyttig att äta. Men vet inte 100% hur mycket mat man ska äta.
 
Så nu ska jag få kost och träningsupplägg som jag ska följa och shit så peppad jag är på denna tävling, ska fan arbeta röven av mig!! :):)
 
 

Komma igång..

Kategori: Allmänt

Satt och klickade runt lite på internet och på instagram och försökte få inspiration till komma igång med träningen igen, för ja vad blir det 3 gången kanske. :p
Hur är det man säger, tregje gången gillt? ;) hehe
 
Efter lite bilder hit och dit så trillade jag in på #minresaräknas på instagram och såg att Christoffer han som startat det ska köra igång en ny omgång som ska heta #lifestylebymrr så jag slängde iväg ett mail för att få info om det och nu har jag fått svar.
 
Låter grymt intressant, få tränings och kostschema och göra största möjliga förändring, inte bara kroppsligt utan även en förändring i övrigt. Sen kommer han ta ut de tre bästa från varje klass. (dam och herrklass) som sedan får tampas om förstaplatserna i en tävling på instagram.
 
Tror fan jag ska anmäla mig och kööra! :):)

Nytt i lägenheten!

Kategori: Allmänt

Köpte detta trädet för ett tag sen då jag var till stan med mamma och syrran, men det har tagit ett tag för det att komma ur kartongen och sedan upp på väggen..
För de första för att jag hittde en konstig gren på det och for tillbaka till butiken och bytte det några dagar efter att jag hade köpt det, och för det andra för att jag har haft en stor vit stjärna hängandes där.
Och nu nör det ändå snart är jul tänkte jag att stjärnan får hänga uppe till jul och sen då pyntet ska ner får trädet komma upp, men sen så bestämde vi oss för att sätta upp trädet ändå och jag kan lova att jag inte ångrar det!:) Såhär ser det ut uppe på väggen: 
En liten närnare titt på hur det ser ut me alla fåglarna, löven ovs.
Grymt nöjd faktiskt! :)

Typiskt mig..

Kategori: Allmänt

Haha, detta är så typiskt mig, så fort jag vill komma iform så köper jag kläder.
Denna gång en klänning från Nelly, (ursäkta strumporna).
Vet inte varför men har upptäckt att det är en typiskt mig grej som jag egentligen inte riktigt förstår mig på men japp. I fortsättningen ska jag börja köpa nya kläder för att fira mina framsteg inte för att drömma om framstegen.
Shoppar du för att fira dina framsteg eller för att du drömmer om att komma i dem? :)

Saknar yatzykvällarna på Rhodos! :)

Kategori: Allmänt

Nu såhär hemma i svenska kylan saknar jag våra yatzyspel ute på balkongen på kvällarna.
Visst det kanske är lite pensionärsvarning att sitta och spela yatzy, men det var faktiskt kul. :)

Kvällens fynd!

Kategori: Allmänt

Vad tycks om denna lilla krabaten vi hittade på uppfarten då vi ätit middag?
Såg rätt så mysig ut, visst!? ;p